Ирина Шейк  бе обявена за най-добрия модел на бански костюми

...
Ирина Шейк  бе обявена за най-добрия модел на бански костюми
Коментари Харесай

АРТ ЛУПА

Ирина Шейк 
бе оповестена за най-хубавия модел на бански костюми в света. 33-годишната хубавица, която наскоро се раздели с холивудския артист и режисьор Брадли Купър, може да се утешава с големите суми, които печели от реклами в Instagram. На второ място е 38-годишната Алесандра Амброзио, а трета е Емили Ратайковски. Класацията прави оценка въздействието на моделите в обществените мрежи. 

 

Грузинската певица Нино Катамадзе 
се отхвърли от представления в Русия. Така тя се включи в митингите, мотив за които стана визитата в грузинския парламент на съветския народен представител Сергей Гаврилов. " Моето безмълвие не значи, че е трябвало да премислям или вземам решение нещо, от първата секунда се почувствах по този начин, както всеки от вас, видял Гаврилов да седи на мястото на ръководителя на Народното събрание! Никога не съм се опитвала да се скрия от насилието и несправедливостта и с моя глас, на грузински, постоянно споделям във всички елементи на света, в това число в Русия: " Русия е окупатор, Путин е зложелател на своята страна, което значи и мой зложелател! ", сподели певицата. Катамадзе трябваше да концертира идната година в московската Vegas City Hall. 

 

Принцеса Даяна
желала да се снима във кино лентата " Бодигард 2 ", описа пред сп. " Пийпъл " артистът и режисьор Кевин Костнър. Според него лейди Ди се съгласила той да напише сюжет, в който тя да играе основната роля. " Спомням си, че по телефона тя беше доста блага към мен и се вълнуваше, задавайки въпроси, като: " Ще имаме ли сцена, в която се целуваме? ". В същото време тя беше доста сдържана и малко обезпокоена, тъй като животът й беше под надзор от самото начало ", показа още Костнър. Той посочи, че сюжетът на продължението е бил приключен през август 1997 година, един ден преди гибелта на принцеса Даяна в автомобилна злополука в Париж.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР